Termékeink

Új termékek

Akciók

Megtekintett termékek

Olla terrakotta csepegtető öntöző 4 literes

TG317

Új termék

Máz nélküli terrakotta olla, azaz csepegtető vagy gyökér öntöző edény, L méretben, 4 l űrtartalommal. A vízzel feltöltött, földbe ásott olla cserépedény pórusain keresztül a nedvesség pontosan a növény gyökereihez jut. kTippünk: Érdemes az ollát már a palánták kiültetése ill. a magvetés előtt a földbe ásni, hogy az ásással már ne bolygasd meg a gyökereket. Az olla feltöltése után mindig tedd vissza az edény szájába a parafadugót, hogy ne párologjon el a víz, és ne essenek bele a rovarok. Négyzetméterenként egy olla elhelyezését javasoljuk az optimális vízellátáshoz, úgy, hogy a földből csak az edény szája látszódjék ki. A növények vízigényétől függően heti 1-2 alkalommal szükséges feltölteni. Az első fagyok előtt ásd ki a földből, és a következő szezonig tedd félre - használhatod akár beltéri dekorációként is.

Mérete:

Magasság: 30 cm, szélesség: 18 cm, hosszúság: 18 cm

 

Súlya: 1,71 kg

Részletek

Ez a termék 139 hűségpont. A termék megrendelése esetén 139 hűségpont gyűjthető, amit a pénztárnál kuponra válthatsz be, mely értéke: 139 Ft‎.


13 990 Ft‎ áfával

Adatlap

Űrtartalom 4 literes

Részletek

Máz nélküli terrakotta olla, azaz csepegtető vagy gyökér öntöző edény, L méretben, 4 l űrtartalommal. Egyszerű, ám annál praktikusabb megoldás a kerti növények folyamatos vízellátásának biztosítására! A vízzel feltöltött, földbe ásott olla cserépedény pórusain keresztül a nedvesség pontosan a növény gyökereihez jut. Így elkerülhető a túlöntözés, kevesebb lesz a csiga, a szúnyog, és a gyomok is kevébé fognak megjelenni a veteményesben vagy a virágágyásban. A kézzel készített kerámiaedénynek köszönhetően akár 70%-kal kevesebb locsolóvizet is használhatsz, így nemcsak dekoratív, de kifejezetten fenntartható is ez a megoldás a növények öntözésére. Használatával kevesebb időt kell gyomlálással, locsolással töltened, egyenletesebb lesz a növények fejlődése, jobb lesz a talajszerkezet, és nagyobb lehet a terméshozam is. Kitűnő választás, ha kedveled a természetes anyagokat és az autentikus megoldásokat a kertben! Tippünk: Érdemes az ollát már a palánták kiültetése ill. a magvetés előtt a földbe ásni, hogy az ásással már ne bolygasd meg a gyökereket. Az olla feltöltése után mindig tedd vissza az edény szájába a parafadugót, hogy ne párologjon el a víz, és ne essenek bele a rovarok. Négyzetméterenként egy olla elhelyezését javasoljuk az optimális vízellátáshoz, úgy, hogy a földből csak az edény szája látszódjék ki. A növények vízigényétől függően heti 1-2 alkalommal szükséges feltölteni. Az első fagyok előtt ásd ki a földből, és a következő szezonig tedd félre - használhatod akár beltéri dekorációként is.

 

Mérete: 

 

Magasság: 30 cm, szélesség: 18 cm, hosszúság: 18 cm

 

Súlya: 1,71 kg