Termékeink

Új termékek

Akciók

Megtekintett termékek

Új Locsolókanna műanyag 10 literes téglavörös Nagyítás

Locsolókanna műanyag 10 literes téglavörös

TG332

Új termék

Műanyag kültéri locsolókanna téglavörös színben, 10 literes űrtartalommal. A növényeknek rendszeres öntözésre van szükségük. A hagyományos angol öntözőkanna modern műanyag változata felső és oldalsó fogantyúval különösen hasznos a kerti növények öntözéséhez. Funkcionális formájának köszönhetően az öntözőkanna mindennapi használatra alkalmas. A levehető rózsa lehetővé teszi a koncentrált vízsugár vagy az esőzuhany hatás közötti váltást. Ezenkívül az öntözőkanna nagy nyílással rendelkezik, így a víz feltöltése nagyon egyszerű. Az öntözőkanna színválasztéka autentikus megjelenést és vintage megjelenést kölcsönöz a kertnek.

Mag.22cm

Szélesség : 26cm

Hossz.11cm

Részletek

Ez a termék 79 hűségpont. A termék megrendelése esetén 79 hűségpont gyűjthető, amit a pénztárnál kuponra válthatsz be, mely értéke: 79 Ft‎.


7 990 Ft‎ áfával

Adatlap

Űrtartalom 10liter
Anyag Műanyag

Részletek

Nem csak a gyerekek kedvence ez a bocis locsolókanna. Vidám színével és egyedi formájával a növények öntözése is szórakoztatóbbá válik, használaton kívül pedig még a lakást is feldobja. Tölts minél több időt a gyerekekkel a szabadban és adj nekik apróbb feladatokat. A természet szeretetét és a gondoskodást már kiskorukban is megtanulhatják.

Mag.39cm

Szélesség : 25cm

Hossz.52cm