Kategóriák

Gyártók

HírlevélFacebook „Karácsonyi nyereményjáték 2017” játékszabályzat

A nyereményjátékban részt vehet minden nagykorú természetes személy, kivéve az FTLB Architect Kft. (1118 Bp., Rétköz utca 18.) tagjait, a Társaság és a Társaság tagjainak munkatársait, valamint ezek - a Ptk. 685 § (b) bekezdése szerinti - közeli hozzátartozóit. A nyereményjátékban résztvevők jelen Játékszabályzatban meghatározott feltételeket és szabályokat magukra nézve kötelezőnek fogadják el.

A nyereményjáték a résztvevők számára ingyenes és nem jár semmilyen vásárlási kötelezettséggel.
A napi nyereményjátékban részt vesz - az első bekezdésben leírt kivételek figyelembe vételével - mindenki, aki 2017. december 1. és 20. között az adott napon névvel és email címmel regisztrál a játékba. A főnyereményért mindenki indulhat, aki az adott időszakban kitölti kérdőívünket.
A nyereményjáték napi nyereményei: 20 különböző ajándék a napi Facebook poszt szerint.
A nyereményjáték főnyereménye: Legyen meglepetés :).
A nyereményjáték 2017. december 1-20. napjáig tart.

A nyeremény átvételének feltételei:
A nyerteseket a megadott e-mail címükre küldött levélben, illetve Facebook oldalunkon értesítjük nyereményükről, valamint a nyeremény átvételének idejéről és módjáról. Az FTLB Architect Kft. nem vállal felelősséget a Játékos által tévesen vagy hibásan megadott adatokkal okozott károkért, ill. következményekért. Az FTLB Architect Kft. fenntartja magának a jogot, hogy a nyereményt csak és kizárólag a nyerteseknek adja át.

A Szervező jogai
Az FTLB Architect Kft. kizárja felelősségét bármely kártérítési, kártalanítási igényért a nyereményjátékban való részvétel során, a játék esetleges hibáiból, hiányosságaiból, hibás működéséből eredő vagy ahhoz kapcsolódó költségekért, károkért, veszteségért. Az FTLB Architect Kft. fenntartja magának a jogot, hogy a játék feltételeit a résztvevők tájékoztatása mellett megváltoztassa.
A résztvevők elfogadják, hogy a nyereményjátékban való részvétel során a részvételi szabályzatban foglaltak bárminemű megszegésével az FTLB Architect Kft. számára okozott kárért teljes körű felelősséggel tartoznak. Az FTLB Architect Kft. a nyereményjátékban való részvétel lehetőségét a részvételi szabályzat megszegése esetén bármely játékostól megvonhatja.

Adatkezelés
Azáltal, hogy a játékos a nyereményjátékban részt vesz, feltétel nélkül hozzájárul ahhoz, hogy személyes adatai (név, e-mail cím) az FTLB Architect Kft. adatbázisába bekerüljenek, és azokat az FTLB Architect Kft. minden további ellenszolgáltatás, és engedélyezés nélkül saját marketing tevékenysége céljából felhasználhassa – mindaddig, amíg a játékban részt vevő írásban nem tiltja meg az FTLB Architect Kft. számára adatainak kezelését, és az erről szóló tiltási nyilatkozatát kézhez nem veszi. Az adatszolgáltatás önkéntes.

Információkérés
A játékkal kapcsolatos információk az alábbi e-mail címen kérhetőek: webshop@borokaotthonbolt.hu

FőoldalFőoldal

Keresés

Kosár  

(üres)

Új termékek

Nincs új termék