Kategóriák

Gyártók

Hírlevél

Szállítási lehetőségek és költségek

A megrendelt termékeket az alábbi módokon tudod átvenni:

Futárszolgálat: A webáruház csomagjait a GLS futárszolgálat viszi házhoz.
A kiszállítás költsége bruttó 1.490.- Ft/csomag, előre utalás esetén 1.190.- Ft/csomag.

Kedvezményes kiszállítás: Szigetszentmiklós és 10 km-es körzetében munkatársunk kézbesíti a csomagot, amelynek költsége 790.- Ft. (Csak abban az esetben választható az opciót, ha a szállítási cím az adott körzetben van!)

Személyes átvételi lehetőség: 2310 Szigetszentmiklós, Kisfaludy utca 2. 06/30636-3884 Előzetes egyeztetés szükséges!

25.000.- Ft feletti megrendelés esetén a szállítás ingyenes.

Egyes termékek, bútorok kiszállításának költsége eltérhet a normál szállítási díjaktól. A felmerülő plusz költségek a termékadatlapon külön feltüntetésre kerülnek.

A kiszállítás időtartama normál esetben 3-10 munkanap. Amennyiben a szállítás várható ideje ettől eltérne, a megrendelőt értesítjük. Vannak olyan termékek, amelyek megrendelésre készülnek, ezek szállítási ideje hosszabb lehet, a várható idő a termék adatlapján feltüntetésre kerül. A megrendelt termékek kiszállítása együtt történik, így – ha más megállapodás nem születik – a hosszabb szállítási idővel rendelkező termék az irányadó a várható kiszállítás időpontját illetően.

Banki átutalással történő fizetés esetén a szállítási határidő a termék vételárának és a szállítási díjnak a Szolgáltató bankszámláján történő jóváírásának napján kezdődik.

A Webáruház a szállítási díj változtatásának jogát fenntartja. Az új díj a honlapon történő megjelenésének napján lép hatályba.


FőoldalFőoldal

Keresés

Kosár  

(üres)

Új termékek

Nincs új termék

Akciós termékek

Jelenleg nincsen akciós termék